Kelab Blogger Ben Ashaari

My Lovely Friends

27 July 2011

Ya Allah..Kau sembuhkan Kak Norma dari penyakitnya...

Assalamualaikum...

Hari ni dapat satu email dari opismate... Ya Allah aku tak mampu nak luahkan betapa sedihnya aku melihat keadaan Norma yg terlantar sakit kerana brain tumor stage ke-4..tak dapat nak di bayangkan mcm mana hidup baby dia tanpa ibu disisi....aku tak mampu nak berikan bantuan yg besar untuk membantu Norma..jadi aku nak kongsi cerita ini kepada blogger-blogger lain supaya hulurkan bantuan kepada norma..korang tgk blog ahli keluarga dia disini kak Moon.

antara gambar dari blog kak moon...
korang baca la...aku tak boleh nak tulis sbb aku tak mampu utk menilai segala kesengsaraan beliau...
tak mampu nak menulis sbb bila aku menulis air mata aku jatuh...

aku mampu berdoa n memberikan apa yg mampu aku beri supaya Norma cepat sembuh...mampu membelai anaknya dengan penuh kasih sayang....


 Norma dan anak..ketika ini Dr baru selesai membuang air dalam kepala

 anak yang sangat comel...bila tgk Rafiq teringat Rizqin...

 anak dia...agaknya muda beberapa bulan dari anak aku je

donation to Norma

ini pula gambar ketika berada dirumah

ini la keadaan norma sekarang...lebih sedih bila tgk baby dia setia disisi ibunya....

kepada yang sudi hulurkan sumbang:

cimb

01070068677528

Noormawati Mohd Rasif
 
Terima Kasih

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih kerana sudi memberikan komen anda diruangan saya