Kelab Blogger Ben Ashaari

My Lovely Friends

15 June 2015

Selamat Berpuasa - Ramadhan 1436H

Assalamualaikum... Selamat Pagi...

Pejam celik pejam celik dah nak puasa... Rasa sekejap je masa berlalu kan...

InsyaAllah tahun ni akan ada update menu dan resepi berbuka puasa... Tapi tak buat list lagi... Cadangan makanan berbuka weekend dah ada dalam kepala... Cadangan makanan bersahur dan berbuka untuk weekdays takde lagi sebab kena masak masakan yang simple pantas tapi sedap dan menyelerakan.... Weekdays tak banyak masa nak memasak jadi kena fikir masakan sesimple yang boleh...

Esok Ajwad check up 4bulan... Tengah selsema dengan batuk dari semalam... Harap-harap cepat la dia sembuh... Doakan ye...

Selamat berpuasa ye semua...

Nak buat list sahur dan berbuka bila masa free nanti...

Wassalam...

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih kerana sudi memberikan komen anda diruangan saya