Kelab Blogger Ben Ashaari

My Lovely Friends

28 August 2008

Karektor Bulan Kelahiran Aku...11/1985

NOVEMBER

Banyak idea dalam perkara (maybe)
Sukar untuk dimengertikan atau difahami sikapnya (yup)
Berfikiran kehadapan (yup)
Berfikiran unik dan bijak (ntah)
Penuh dengan idea-idea baru yang luar biasa (kadang2)
Pemikiran yang tajam (hahahaha.....)
Daya firasat yang sangat halus dan tinggi (lagi lah...hahahahaha...)
Bagus untuk jadi doktor (mmg cita2 yg tak kesampaian)
Cermat dan teliti (maybe)
Personality dinamik (ntah)
Sifat yang berahsia, pandai mencungkil dan mencari rahsia (ni mmg teror..tapi tgk org gak)
Banyak berfikir, kurang bercakap tetapi mesra (yup)
Berani, pemurah, setia, dan banyak kesabaran (yezzza)
Terlalu degil dan keras hati apabila hendak diusahakan sehingga berjaya (yezza)
Tak suka marah kecuali digugat (ntah...maybe)
Mudah ambil berat terhadap orang lain (yup)
Pandai muhasabah diri (maybe)
Cara berfikir lain dari orang lain (maybe)
Otak yang sangat tajam (hua...tak la...tapi mmg nak pon...amin....)
Pandai mendorong diri sendiri (yup...lagi2 suruh hati tabahkan diri...huhuhu)
Tidak hargai pujian (yup)
Kekuatan semangat dan daya juang yang sangat tinggi dan apabila hendak sesuatu cuba sampai berjaya (yezza)
Badan yang "tough" (sasa) (jap tgk badan...hehehe...gemok la)
Kasih sayang dan emosi yang sangat mendalam (yup...klu aku ckp aku sayang...aku mmg betul2 sayang...tak main2...tapi org lain yg main....huhuhu)
Romantik (tak pon...kebudak-budakan....hehehehe)
Tidak pasti dgn hubungan kasih sayang (pasti tapi jodoh tu tak pasti...)
Suka duduk di rumah (yup...sebab tak de teman n takde duit)
Sangat rajin dan berkemampuan tinggi (hahaha...aku pemalas la...)
Amanah, jujur, setia dan pandai berahsia (yup)
Tidak berapa berjaya dalam mengawal emosi (yup)
Bercita-cita tinggi (yup)
Perangai tidak dapat diramal dan mudah berubah-ubah (tgk keadaan)

p/s: Asal la lmbt lagi nak sambut birthday nih...nak hadiah....hehehehehe

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih kerana sudi memberikan komen anda diruangan saya