Kelab Blogger Ben Ashaari

My Lovely Friends

29 September 2008

Tinggal 2 hari je lagi & 3 Minggu je lagi

Salam semua....

Mesti korang dah cuti2 kan....membesarkan buntut n ponggong...hehehehehe....ye la cutikan...syok je korang tido...golek sana golek sini...hehehe...bestnye...aku yg kene keje...tak cuti lor...kene jadi back up singer sensorang kat sini...hua...takpe esok n jumaat dpt half-day...big boss kasi...yeyeyeye...syok la gi makan2,nyanyi2,hahaha....mana reti nyanyi lor..

lagi 2hari insyaALLAH kita akan sambut raya...dapat kad raya dari ibu...sorry tak dapat nak balas...kad raya pon tak beli..huhuhuhu...dasyat tul nadia sekarang nih...

lagi 3mggu aku nak final...gila mmg gila la...ntah bila masa nak study aku tak tahu...subject lak ada yg tak best tgk result...huhuhu cideh lor...mcm mn la nie nak score betul2...hua...mati aku...aku rasa cam tak mo raya je...boleh tak????huhuhuhu...tulun....

selsema makin teruk...dah nak raya tapi selsema tak pernah nak elok??segala ubat dah mkn tapi tak jadi...makin teruk ada la....huhuhuhuhu..bersin sampai penat badan aku nih...huhuhuhuhu...2 bulan selsema...sakit apa la tuh...nak gi cek klinik doktor kompem punya kasi ubat selsema je...hangin batu tul....muahahahahahaha...

k la korang selamat menunaikan ibadah puasa n selamat menyambut bulan syawal dgn penuh kegembiraan...

wassalam...

Dari jauh nampak Wak Seman berlari
Berlari sambil membawa ikan patin
Selamat Hari Raya Aidilfitri
Maaf Zahir & Batin

Mak Senah pergi ke kedai Kak Ani
Utk membeli pelita
Semperna hari yg mulai ini
Ampun Maaf di pinta...

tata.............

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih kerana sudi memberikan komen anda diruangan saya