Kelab Blogger Ben Ashaari

My Lovely Friends

29 May 2009

Tags Dari AdAh...


1- Copy Award Diatas Untuk Diletakkan Di Blog Anda nampak tak apa kat atas tu?
- Ok dah Minum Kopi...hehehehehe


2- Nyatakan 5 Fakta Menarik Tentang Si Pemberi Award Ini
- sangat manja, lembut + kuat merajuk ;P
- anak ke dua dari enam adik beradik...sebab tu dia di panggil angah...sweet je kan
- ada adik perempuan yg comei, ibu n ayah yang penyayang n mempunyai adik lelaki yg cukup lasak + + +
- sedang melanjutkan pelajaran di cyberjaya (belajar rajin-rajin ye)
- tgh berusaha utk menurunkan berat badan (hmmm akak rasa tak payah la kurus...bdn mcm
adah sedap utk di peluk....hehehehe)


3- Setiap Blogger Mestilah Menyatakan 10 Fakta Atau Hobi Diri Sendiri
- hobi menggemukkan badan sekarang nih sbb makan tak terhenti-henti ;P
- rasa kaki ni nak berjalan-jalan tapi tak tahu kat celah mana so kemana saje nizam nak berjalan aku ikut je...tak kisah la gi padang bola pastu tido dlm kereta...muahahaha
- 5 hingga 8hb June balik kg Kedah...jgn jeles
- faktanya berat sudah mencecah 58kg...huhuhuhu....bila nak bg kurus..klu ada baby tak kisah la kan berat takat tu tapi ni belum ada baby menggemuk pas ada baby ntah mcm mn la...mintak2 la kurus daripada biasa
- mempunyai seorang suami yg penyayang, n suka wat aku gelak tak henti2
- tidur sudah semestinya walaupun dah mempunyai suami....hahahaha
- baca novel n online blogspot yg berbakat..ye la kita tak pandai nak menulis
- suka main rambut sendiri....
- saya suka kumpul resipi tapi tak wat ponnnn...
- suka dok lama-lama dalam bilik air,


4-Anda Perlu Memilih 10 Penerima Award Seterusnya Dan Describe Tentang Mereka
1. Ainul : Comei, gedik santai + Gilo-gilo n suka serabutkan kepala otak dia...tgh sakit skrg ni...hope cepat sembuh
2. wanie : Comel + Cubby. lembut n penyayang.sudah berkahwin dan mempunyai seorang anak n bakal mendapat lagi sorang cahaya mata akhir tahun ni...
3. Sal : lembut,tegas, syg budak tapi tak tahu la dia ada bc blog aku ke tak
4. ika : sam ngan si Sal ni n bakal bertunang tidak lama lg
5. suami terchenta tapi dia takde blog lak
6. mata pen leh tak sbb suka baca blog dia....
7. cucuratap pon boleh kan
8. tak tahu dah nak kasi kat sape
9. sape2 yg singgah tgk blog ni la...
10. sangap dah....hahahahaha

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih kerana sudi memberikan komen anda diruangan saya