Kelab Blogger Ben Ashaari

My Lovely Friends

04 June 2009

Kejadian semalam....

salam...
sambil sarapan aku update la sikit apa yg aku wat smlm...semalam gi nilai 1 utk beli kain nak bwk balik kampung esok...pastu malam belanja Ainul makan sbb dah janji ngan dia nak belanja makan utk befday girl nih..tapi ok la lepas gak gian aku nak mkn pizza..hehehehe...gambar awal n akhir tu dah lama amik...aku suka amik gambar pemandangan...

Kat Jalan Gadong nih

teka la kitaorg kat mana???hehehe

haha

hehehe

wif hubby...

tenung apa tu bucuk???

area nilai 1

posing sikit...hehehe

area gadong lagi...sebagai penutup

3 comments:

  1. thanx 4 the yesterday treat. i'm appreciate u n ur hubby concern to me. luv u. aku xdpt kbhagiaan smlm tu dgn family aku akhir2 ni. everyone want to blame me. everyone see every second i did are wrong. aku xtau knp dorg wt aku mcm ni. igt dorg dh ok but....nope already. luv u nanad.

    ReplyDelete
  2. wei nanad...gambo ko n hubby tuh nampak ko lebih cubby....

    ReplyDelete
  3. hehehehe...dah 58kg la katakan...huhuhuhu

    ReplyDelete

Terima Kasih kerana sudi memberikan komen anda diruangan saya