Kelab Blogger Ben Ashaari

My Lovely Friends

01 October 2009

Gilo-----Gilo-----

Salam...
nak tahu tak aku gilo hp skrg nih...lagi2 la bila dpt tahu one of my officemate jual handphone dari singapore...mmg harga dia jauh lagi murah dari sini...yg ori tu...tapi tak tahu la kan dia punya kualiti mcm mn....
bila tahu je mcm tu aku terus gi laman web sony ericsson...hp kesukaan aku kat situ sbb dia punya kualiti gambar mmg la tip top punya...takde la mcm kamera nokia aku skrg nih...lagi la tgh wat hal screen tetiba hilang...padahal br je beli beberapa bulan yg lepas...
nak tahu apa yg aku nak tu....
ni dia.......

ni la dia C903 yg aku tgk dlm iklan tv baru2 ni...pelakon korea yg jadi model dlm iklan tuh...
syok kan....
tak pyh dah beli kamera dah...mgkn nak dekat konvo br beli kamera....
tapi biasa slide leceh nak jaga...mcm hp sony aku dulu W910i sampai hilang screen gak n takleh nak tekan keyboard luar dia sampai kene masuk workshop...huhuhuhuh...
nak tahu member opis jual berapa RM921.00..padahal pasaran disini RM1130 - 1160
n lagi satu aku minat :



hahaha...ni C902 fungsi lebih kurang sama tapi C903 tu comel la....

yg ni member jual RM 689 harga market price RM 885 - RM915...

rasa cam nak beli yg ni sbb sama-sama 5.0 mega pixel kamera...yg ni nak jaga tak leceh cuma bukan yg baru la sbb ni tahun lepas kuaran kot...

n yg ni...br tgk td....


haaa....yg ni br tgk last minit...gila best la...ni W902 RM 779 market price jap aku tgk......ok dah tgk harga RM950 - RM 980
k la kegilaan sudah menjelma...suami tak leh nak kata apa...dia kata "ikut syg la...klu syg rasa ikut keperluan beli la..lagipun bukan pakai duit abg pon....hehehehe

huhuhu...tgk dulu target nak beli hp tahun depan sbb byk lagi benda yg kene wat...tgk dulu keadaan tahun depan ada yg lagi canggih kan....

k la...daaaaa

8 comments:

  1. gila la. aku pon teruja tgk hdfon tu tp ble tgk rege nk trkuar biji mata aku. xmampu sey. byk bnde kne pk lg. huhu..tp nk tukr gk fon sbb fon aku skrin de dh retak tgl nk trcabut jer. mcm2 jd dh fon tu.

    ReplyDelete
  2. oh nak beli jugak. tapi tanak henpon. nak PDA.

    (ceh syuhada.demand xley blah! :)) )

    ala..keperluan tu. tapi keje nantila ;)

    chiok! moga dpt henpon idaman kalbuuu

    ReplyDelete
  3. kiki lala: hahahaha...tau takpe sampai abg ngah ko pon tak leh nak kata apa....

    adik akak:adah pon sama..hope dpt la PDA u tapi kene jaga elok2 ye..cepat rosak tuh...

    ReplyDelete
  4. nk jugak..nak jugak..x kire..nk jugak...yg c903 tu..nak..nak..

    ReplyDelete
  5. mmg giler la nanad.... huhuhu... aku pun tak mampu. (sebab klu zakri tuko, aku pun nak)hahaha...

    apapun, berkias tuh laki ko ckp...paham2 la... tp, btl gak duit sndr, sndr la ek? hehehe...cuma duit yg perlu menyimpan, simpan sebaiknya.=)

    ReplyDelete
  6. betul2...tu yg aku simpan dulu duit..nnti dah cukup baru agih-agihkan yg mana perlu...yg tak perlu n rasanya boleh membeli dan membelah aku belah je la apa yg ada...hahahahahahaha

    ReplyDelete
  7. tp, seronok bila ada duit sndr kan? aku dh pening2 pk klu tak keje lps nih...hahahaha

    ReplyDelete
  8. cari la keje klu takde keje...hehehe...aku ingat nnti klu dpt umah nak amik upah mengajar mengaji....tapi tak tahu la mcm mn kan....

    ReplyDelete

Terima Kasih kerana sudi memberikan komen anda diruangan saya