Kelab Blogger Ben Ashaari

My Lovely Friends

03 January 2010

6 Minggu

Salam....

Pagi tadi pergi Klinik sbb cirit-birit...mgkn sbb mkn mknn kat PD kot...pastu bila pergi klinik ckp la almost 2weeks lambat period then dia suruh baring n test air kencing...bila test doktor kata positive...aku mcm tak percaya je...betul ke ni???hihihihihihi..rasa nak menari-nari je....

tapi bila pk balik rasa cam takut pon ada...takut nak bersalin,takut nak jaga baby tu jadi manusia yg berguna semua tkt la....lagi la keadaan masih kurang memuaskan...ingatkan nak amik keje part-time yg kurang berat...dah jumpa part-time tu cuma tinggal utk melancarkannye....

belum tgk lagi sifat fizikal baby...just tgk dlm internet je baru..insyaALLAH rabu ni gi klinik kerajaan...biar dia cek la mcm mn nnti...

3 comments:

  1. congratulation kak long yang tersayang~ ;)

    hari tu adah nak je cakap 'akak ni asek sakit je..preggy kot?' tapi kang tak betol kasi harapan palsu plak.

    hi hi.

    apepon. sangat happy for you! *mempeluk*

    ReplyDelete
  2. nAd, tahniah..wlupun dh wish. mendidik anak tuh, terpulang, tapi, igt, bila Allah dh bagi rezeki anak tuh, kena terima tau. bererti ko dh sedia utk anak tuh ke dunia.

    sakit bersalin, mmg ngeri bila aku igt2. yerlah, doc seluk, doc masuk ubat yg mcm2, lagi ngeri klu operation(hrp dijauhkan). tapi, bila ko dh tgk baby ko, mesti lega, dan rasa best sgt.jgn risau. itu nikmat.hoho...nih aku dh anak ke dua, tak kisah dh nak beranak lagi. seronok lak. hahaha...cuma jg anak, penat la. lagi satu yg aku ngerikan bila makcik2 berbual sampai ada ckp, nurse ada ckp bwh hancur byk sgt anak, jahit dll....tapi jgn takut la....=) itu pengorbanan ibu.

    ReplyDelete

Terima Kasih kerana sudi memberikan komen anda diruangan saya