Kelab Blogger Ben Ashaari

My Lovely Friends

18 February 2010

Gambar Baby

Salam...

Baru lepas gi scan baby...alhamdulillah...dah nmpk jantung,kaki,tgn,kepala..bdn dia..nmpk mcm gemok je anak aku nih..hehehe...baby baru 10 minggu..so maknanye due date dia dalam 10/9/2010...rasanye hari 1st Syawal kan...ntah la...tawakkal je la....hehehe...

Seperti yg dijanjikan ni gambar scan baby..nasib baik printer scan baru klinik dapat..klu tak mmg takde kesempatan tuk tunjuk baby ni...hehehehe

ok, ni la baby nye..nmpk kan kepala,tgn n kaki dia...
hope sihat n selamat hendaknye...
moga dia menjadi anak yg soleh/solehah dan taat pada perintahNYA...
amin....



ok ni lak sarapan pagi aku nasi berlauk..beli kat kedai Ketereh..
antara mknn yg popular di Kelantan utk sarapan selain dari Laksam,
Nasi Kerabu n Nasi Dagang....

tgk je la ye...

6 comments:

  1. ya Allah! baby! subhanallah!

    Hi anak sedara Mak Ngah (ewah ewah) hihi

    *thrill lah. rasa excited* :D

    ReplyDelete
  2. ok la tu..nanti dia kuar adah jaga ye...hehehehehe

    ReplyDelete
  3. ahhahaa. by the time dia kluar adah tengah jadi penganggur yang jelita. ha bolehlah. tapi tak boleh jaga hari2. (aik? makcik macam ni pon ada ke? kohkoh)

    ReplyDelete
  4. hehehehehe....ikut le...tak kisah pon...nak tgk baby hari2 pon boleh bwk amy sekali..rindu la kat dia...byk kali dah nak gi sana tapi keadaan tak berapa nak mengizinkan...huhuhuhu

    ReplyDelete
  5. akak expected deliver bila ye?

    nak tahu nak tahu!

    ReplyDelete

Terima Kasih kerana sudi memberikan komen anda diruangan saya