Kelab Blogger Ben Ashaari

My Lovely Friends

26 May 2010

Kejadian Hari Ini

Salam...

Meh sini mau kasi cerita...sambil2 wat assignment tulis la sikit kejadian hari ni...pagi tadi patutnye cuti sbb nak sattlekan byk hal2 assignment..sekali bgn pagi buang air...tgk air kencing kotor sgt2...terus bgth umi n abg..umi suruh pi klinik...sebelum gi klinik teman suami sarapan..pastu hantar umi gi sekolah n terus gi klinik kerajaan...

Gi klinik terus amik ujian air kencing...lepas tu tunggu doktor panggil..lama betul tunggu sampai sejam lebih...pastu doktor ckp tekanan darah 100/60...air dlm badan pon takde...sebenarnye aku kuat minum air...tapi disebabkan byk kuar dari simpan tu yg jadi mcm ni...

Masa masuk air tu terasa sakitnye..lepas sejam setengah tunggu suami gi klinik beli mknn dan air sbb aku dah dahaga sgt...lepas je minum nak terbuang pulak...hehehe...pastu habis dlm kul 12..seksa tul..takde org...boring gile...

Dapat la mc 1hari..tapi lepas cabut tu mmg terasa badan lembik...pening...lepas balik aku tido jap..pastu bgn mkn nasi..tido balik..n bgn solat....pastu br la nak mula buat assignment yg berlungguk2 ni...huhuhuhuhu...

k la tu je....

wassalam...

4 comments:

  1. ai nadiah..1st time nih nak tinggal jejak kat cni,
    ni 1st time ke kena kencing kotor? smp kena masuk air, sure agak teruk nih kan

    ReplyDelete
  2. ha'ah teruk la gak...warna dark brown dah...mcm air kopi je rupanya..tu yg cuak tu...rupanya effect gak klu kita selalu cirit-birit...

    ReplyDelete
  3. ya Allah akak!

    you okay? beli ORS (Oral Rehydration Salt). Kalau selalu diarrhea make sure minum tu okay?

    P/S:
    xsempat lagi kluar dgn akak. amy kena chicken pox

    ReplyDelete
  4. ye ke..sian amy...akak dah ok cuma air kencing masih kotor lagi...

    ReplyDelete

Terima Kasih kerana sudi memberikan komen anda diruangan saya