Kelab Blogger Ben Ashaari

My Lovely Friends

01 July 2010

Shopping Barang Baby III

Salam...

Baru lepas mkn pg...mkn nasi goreng + bihun goreng + tempe + sambal sikit..semua sikit2 tapi kenyang sbb ada nasi..bihun aku mkn sikit sgt sbb mcm nak basi je rasa dia..tapi tak tahu la kot mulut aku yg terasa mcm tu kan...

Ni ada sikit gmbr brg2 baby yg nak di update..smlm pergi MYDIN beli brg nak wat dadih n jelly utk jamuan hari isnin ni kat opis...sambil2 tu tgk brg2 baby utk persediaan bersalin di hospital lak..beli brg kecik2 je...

So sila la lihat....tapi mesti bosankan...hahaha..hentam saja...


ni suami punya kerja..


baju ni umi yg belikan


ni pun sama...


botol susu paling kecik...
utk kegunaan di hospital


tuala mandi..biru n putih..
putihnye tak nmpk..


alatan mandi...ni pun kegunaan di hospital..


pampers..testing utk kulit baby sahaja..
ada jual di MYDIN..saiz S & M aku beli..

tu je la...mgkn sabtu ni gi pasartani UPM..nak beli tilam kekabu utk baby...lepas tu terus pergi PD utk Family Day Infra (opis suami) selama 2hari 1malam...

k la tu je...

wassalam...

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih kerana sudi memberikan komen anda diruangan saya