Kelab Blogger Ben Ashaari

My Lovely Friends

05 January 2011

Happy New Year

Salam...

Rasa mcm dah terlambat je nak wish happy new year..huhuhu...ye la sibuk memanjang..hari ni baru la leh wat keje sikit termasuk kerja2 5S...

Selama 2bulan ni tak update langsung blog nih..bukan apa aku kene wat 2kerja dalam 1masa...mana nak terkejar ngan kerja sendiri n tmpt aku gnti org selama 2bulan pergi haji...

Al-hamdulillah semuanye dah selesai hari ni..nak cuti pun tak payah dah nak pk byk kali dah..tak terkejar sgt...sbb dah wat 1kerja sahaja...hehehehe...

hari tu check-up rizqin..Al-hamdulillah dia dah mencecah 6.6kg berukuran 62cm..ok la tu...dah makin berdik skrg ckp pape ngan dia mesti dia bercakap blk ngan kita tak pun dia tukang gelak je..makin cerdik dan makin pandai anak umi skrg nih...

Assignment byk sgt lagi...ada satu kerja tu aku tak sentuh lgsg lagi..padahal benda tu kene hntr pada 31/1/2011 ni...

tension gak la...tapi kene kuatkan semangatkan....

k la nak wat keje lagi nih...

wassalam

1 comment:

  1. hye masih belum bulan 1 soo masih sempat okay..hepi new year!!hihi..

    Jom sini,
    Tuto tinggalkan link lepas komen

    ReplyDelete

Terima Kasih kerana sudi memberikan komen anda diruangan saya