Kelab Blogger Ben Ashaari

My Lovely Friends

19 May 2011

Giveaway from Moscow by Miszlullaby

Assalamualaikum dan salam sejahtera...


 
 Hallo...hallo....hari ni tgk blog anis tetiba dekat post dia ada tag nama aku utk join contest ni...hmm sape tak nak dapat hadiah dari moscow kan...mesti besh giler klu dapatkan ye la dari over the sea...bukan senang nak dapat..klu nak kome2 ni kene le pergi sana dulu ye dop...kali ni tak payah pergi sana...korang just join contest ni..insyaALLAH ada rezeki korang leh la dapat hadiah special dari sana...nak tahu lebih lanjut mcm mana nak join contest ni korang klik kat sini Miszlullaby

 Dekat Miszlullaby ni dia ada terangkan mcm mana nak join this contest...actually bukan contest tapi lebih kepada style cabutan bertuah...sape yg bertuah tu amat2 la murah rezekinye dak....hehehehe...apa2 pun korang pergi klik kat Miszullaby tau...jgn tunggu lama2 sebab tarikh tutup 30th August 2011 ye...cepat2...sape cepat dia dapat...hehehehehe

Good Luck All

 saya nak tag mereka2 ini...mereka2 itu ialah :

1 adik saya -   adah
2. kawan kesayangan saya - ainul
3. lagi kawan kesayangan saya - wanie
4. kawan kuis saya - etty
5. kawan MAB - irny

ok sudah siap...

muuuaaahh


tata


2 comments:

  1. sama2..saje cuba nasib..kot la dapat hadiah moscow kasi sama baby boy

    ReplyDelete

Terima Kasih kerana sudi memberikan komen anda diruangan saya