Kelab Blogger Ben Ashaari

My Lovely Friends

28 June 2011

Jalan-Jalan Hujung Minggu

Assalamualaikum

Mggu lepas Sabtu dan Ahad kami ada kerja...hehehe..Sabtu kerjanya berjalan-jalan...Ahad lak pergi berniaga...Nak kata byk aktiviti takde la byk mana tapi ianya memakan masa yg lama mcm berjalan ke Felda Keratong 2, Pahang.. Kami ambil masa 2jam utk sampai ke sana...Ikut jalan Rompin, Negeri Sembilan..Felda Keratong nih bersempadan dengan Negeri Sembilan so tak lah jauh mana...Perjalanan hari tu kiri kanan hutan je...Jalan MasyaALLAH bersimpang siur.Rasa nak patah pinggang sebab si kecik pun bukan reti duduk siap..Jap dia pusing depan kejap pusing belakang kejap gigit tudung...Dah penat baru dia tido tu pun kene paksa baru tido...hehehehehe....Tapi yg best bila sampai sana Rizqin pandai wat aksi muka dia...Seronok tul amik gambar dia...Hari Ahadnya pulak kami pergi berniaga Yakult di Dewan Kuarters KLIA, ada hari sukan Smart Reader Kuarters KLIA...Alhamdulillah sales ok tapi ada la baki..target nak abihkan semuanya tapi adat la kan...mesti ada yang tak habis...ok jom tengaok gambar Rizqin...


 Rizqin beraksi setiap kali panggil nama dia...hahaha...
belakang tu pengantin..kawan husband Mizi

 ni nak wat muka busuk..tapi tak sempat snap masa muncung tgh tinggi..hahaha

 yg ni pun sama...tapi nampak sikit muncung tu tinggi...

 ok..yg ni wat mulut itik....

 ni gaya ala-ala model...gambar ni aku masukkan dalam contest
My Baby Store kat FB...korang vote Rizqin ok..
Cara-caranya :
1. Klik like pada page My Baby Store
2. Tengok album My Baby Store tajuknye
CONTEST ANAKKU GILER GLAMOR
  dan cari gambar ni..Contest no 16
3. Klik like pada gambar no 16 ni...
4. Terima Kasih banyak-banyak

 gambar ini aku sgt suka...

ni gambar dia mengantuk....

hmmm...sekarang ni dah pandai nak bangun sendiri..dia pergi explore sendiri semua tempat dia nak pergi...ada juga dah nak belajar memanjat...huhuhu...jenuh nak kene tangkap selalu bile dia terlepas tangan..kadang-kadang dia memang sengaja lepaskan tangan dia...kita tengok pulak gambar Rizqin belajar bangun ye...gambar kurang cantik sikit...

ok sudah berdiri...

 sekarang nak memanjat...nampak kaki sebelah tu dah terjongket...
nasib baik tak reti sebab kaki pendek lagi..huhu

ok..time dia nak lepaskan tangan..
umi dia kene sedia tangkap cepat-cepat sebelum jatuh...hahahaha

k la tu je aksi-aksi anak bujang aku....Sebenarnya ada lagi gambar Rizqin main air kat Ulu Bendul, singgah sekejap kat sana lepas balik kenduri Mizi...Nanti Kita upload kemudian ye...InsyaALLAH esok...
tata

wassalam

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih kerana sudi memberikan komen anda diruangan saya