Kelab Blogger Ben Ashaari

My Lovely Friends

18 August 2011

Lawatan Sambil Belajar di Airport Subang

Assalamualaikum...

Hai kawan-kawan sorry le lama dah tak update blog..bukan apa bulan pose ni aku terasa LEMAU nak update blog...penat sgt dengan aktiviti memasak n melayan anak yang kian cerdik membesar..pantang hilang dia dok panggi mama..mama..hahahahaha..aku suh panggil ummi dipanggilnye aku mama..takpe le...beso sikit lagi panggi ummi yeeee....

hari selasa lepas ada buat self-checking audit untuk commercial punya bahagian...so pergi la awat tapak2 tanah dan kabin-kabin yang disewa oleh customer..nak pastikan yang list ada tu tepat dan sahih..dan segala masalah yang timbul boleh la disattlekan secepat mungkin....kitaorg just audit tanah-tanah airside yang disewa je sebab terminal subang skypark amik alih so segala kedai dalam terminal takde kene mengena ngan commercial la....

so jom tengok gambo-gambonye...

 sekitar dalam terminal subang

 helikopter..kebetulan byk lak hari ni...

 lagi helly...best...tempat pertama dilawati...customer kami eurocopter

 lagi...sila tengok

 U.S Force..sgt jarang ditemui...hari ni dia singgah sini...

 Antara kapal-kapal yg antik.....masih boleh berfungsi...

 lagi..

 kapal yg tidak digunakan..sebenarnye banyak lagi
kapal-kapal yg dah rosak dan masih dalam maintenance

 ini pun sama...en Tajuddin ckp kalau ada org nak beli dia kasi je...
biasa yg beli dari afrika..pernah sekali diaorg dtg beli n
bwk terus tapi terpaksa patah balik sbb enjin tetiba berasap...perghhh...menakutkan

yeah...helly utk org kayo...

k la tu je..

enjoy ye tgk kapal-kapal tu..

wassalam

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih kerana sudi memberikan komen anda diruangan saya