Kelab Blogger Ben Ashaari

My Lovely Friends

13 October 2011

Dah Tak Best......

Assalamualaikum...Selamat Pagi...

Sedih la hari ni..bukan hari ni je dalam minggu ni bila nak tgk blog ada je gambar yg tak leh ditengok...mgkn admin komputer opis dah sekat kot...aku tgk gmbr dekat blog aku pun tak nmpk ada setengah-setengah gambar je dapat tengok..macam dah tak best nak update blog dan baca blog..huhuhu..

Nak update kat rumah sangat la tak sempat dengan sikecik lagi..dia pantang tengok laptop terus terkam...bila dapat diketuk-ketuknye pulak ngan tangan dia..KUAT pulak tuh...sekarang laptop tu problem...bukan disebabkan Rizqin tapi disebabkan faktor umur laptop tersebut..dekat 6tahun dah umur laptop tersebut...nasib baik dia berfungsi lagi...sekarang nih ikut mood laptop..kalau dia ok elok la laptop tersebut cumanye banyak pulak yang dia block..tgk fb blocked, maybank2u pun blocked..haiyo....nak je format balik laptop tuh...tapi byk barang berharga dlm tuh.nak kene beli external hard-disk dulu baru boleh format..hahaha....

ok la..hari ni takde gambar....

tata

Wassalam

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih kerana sudi memberikan komen anda diruangan saya