Kelab Blogger Ben Ashaari

My Lovely Friends

05 October 2011

Majlis Perpisahan Staff ATH

Assalamualaikum...Selamat Pagi....

Ada masa sikit pagi ni di opis saya upload sikit gambar majlis perpisahan staff ATH di KLIA..tuan punya nak berpisah tu saya tak sempat nak amik gambar..hahaha..so ini gambar2nye:


 Rojak Buah...

 Puding Jagung

  Onde-onde

  Tapai pulut..

  Kek

Roti...makan dengan meet ball kat bawah nih..sgt yummy ok..

ini la meet ballnye

sebelum mkn amik gambar dulu...


lepas mkn jalan2 kat bgnn satellite KLIA, cari kedai baru buka...
ini gambar masa terserempak org yg paling tinggi n paling pendek di dunia...
tapi lepas amik gambar diaorg suh bagi duit RM10...

perfume baru dipasaran....

ok tu je la ye....

Wassalam...

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih kerana sudi memberikan komen anda diruangan saya