Kelab Blogger Ben Ashaari

My Lovely Friends

16 November 2011

Saja je.....

Assalamualaikum...

Saja nak update blog sebab dah lama tak update..last masa hari lahir aku...sebenarnya tengah bosan...ada kerja lag tapi dah rasa nak update blog dulu..hehehehe....

Hari sabtu lepas ada pergi kenduri kawin officemate..kami sampai pukul 1lbh..kak ida n kak saffura dah balik pun..tap yang best sampai2 je terus dapat ambl gambar dengan pengantin...hehehehe....

Hari ahad patutnya pergi kenduri kawn member sekolah tapi terlupa sebab dah khusyuk sangat belek rumah aku tu..tu pun lampu tak siap pasang lagi...

Dah 4hari Rizqin tak duduk dengan pengasuh...pengasuh demam...dari hari jumaat hari tu lagi..cuma bernasib baik ayah dia tak kerja jumaat tu..boleh la jaga dia...pastu ptg aku tak kerja dah sbb takde org nak jaga..nizam pi tengok rumah....

hmm....apa lagi ye...sebenarnya nak post tghr tadi..tapi terpaksa baik rumah jap sbb purse suami hilang dar seluar dia..mgkn cicir dalam bilik...dah balik rumah ngadap Rizqin kesayangan tu kejap kasi susu..dia dah kurang susu la skrg...malam je sgt heavy minum susu..pastu bgn byk kali sebab nak susu....dia tak makan banyak pun even nasi or biskut...tapi boleh la...

k la tu je kot utk hari ni..rasa cam dah banyak merepek..ntah korang faham ke tidak...

wassalam

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih kerana sudi memberikan komen anda diruangan saya