Kelab Blogger Ben Ashaari

My Lovely Friends

24 November 2011

Cuti Umum 2012

Assalamualaikum dan Selamat Pagi...

Sihat korang? Hopefully semua sihat la hendaknya ye... Hari ni saja-saja cari cuti umum untuk tahun depan.. Dapat rancang untuk bercuti balik kampung atau kalau ada duit lebih boleh cuti-cuti Malaysia kan....hehehehe... meh kita tengok list yang aku buat kat bawah ni..untuk mereka yang bekerja di Selangor sahaja ye...

01 January 2012 - New Year (Ahad)
23&24 January 2012 - Chinese New Year (Isnin & Selasa)
5 February 2012 - Mualidur Rasul (Ahad)
7 February 2012 - Thaipusam (Selasa)
1 May 2012 - Labour Day (Selasa)
5 May 2012 - Wesak Day (Sabtu)
2 June 2012 - Hari Lahir Agong (Sabtu)
6 August 2012 - Nuzul Al-Quran (Isnin)
19&20 August 2012 - Hari Raya Puasa* (Ahad & Isnin)
31 August 2012 - Merdeka (Jumaat)
16 September 2012 - Malaysia Day (Ahad)
26 Oktober 2012 - Hari Raya Haji* (Jumaat)
13 November 2012 - Deepavali/Diwali (Selasa)
15 November 2012 - Awal Muharram (Khamis)
11 December 2012 - Sultan Selangor Birthday (Selasa)
25 December 2012 - Christmas (Selasa)
*subject to change


So sesiapa yang bekerja area Selangor dah boleh rancang cuti anda....hehehehe...aku pun tgh rancang cuti gak ni..cuti nak balik kampung dan cuti semperna birthday/anniversary..cuti jalan2 belum fikir lagi..yang tu kena bincang ngan suami..hopefully tahun ni dapat dapat bercuti-cuti Malaysia la ye...huhuhuhu...

k la korang...tu je ye..

Wassalam


No comments:

Post a Comment

Terima Kasih kerana sudi memberikan komen anda diruangan saya