Kelab Blogger Ben Ashaari

My Lovely Friends

10 January 2012

Mandi Port Dickson

Assalamualaikum....Selamat Tengahari....

Sihat korang? Rasa macam dah lama tak update blog.. Sebenarnya banyak gambar nak post di blog tapi tak tersempat.... Nanti saya nak buat auto published la... Korang tengok sini je la ye....hehehehe

Sehari sebelum Tahun Baru saya bawa family in law mandi pantai PD.. Request by Adik Ipar... So ikut je la.. Sebenarnya dia tak berapa sihat sangat lagi sebab baru lepas bersunat tapi kami layankan je la, esoknya diaorang nak balik dah....Masa pergi ni pun Rizqin dan Ayah dia tengah demam....

Bila dah sampai tu kami tengok ombak tinggi, ramai pula tu...Saya dan MIL tak bagi suami dan adik ipar mandi pantai... Tapi diaorg mandi gak.. Mandi tepi-tepi je... Lepas mandi diaorang naik dan minum air lepas tu turun balik mandi.. Masa turun tu Rizqin nangis nak mengikut.. MIL kata kesian kat Rizqin jadi saya bawa Rizqin pergi kat Ayah dia...Seronok la dia kan.. Dapat mandi panta buat kali pertama...

Jom tengok gambar Rizqin mandi pantai....






















 

Rizqin sampai tak mahu balik.... Lain kali bawa lagi la...

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih kerana sudi memberikan komen anda diruangan saya