Kelab Blogger Ben Ashaari

My Lovely Friends

13 February 2012

BEN ASHAARI AJAK BACA BLOG AKU


Assalamualaikum...

Menjejak jejari ke blog Abg Ben untuk join Segmen Abg Ben..Manfaatkan saat-saat ini sebaik mungkin...Sebab anda patut membaca blog saya adalah apa yang saya ceritakan ada kisah-kisah tersendiri..terdapat juga cara-cara untuk menjaga anak ketika tidak sihat dan apa yang patut kita buat kalau anak tak sihat..Dan ada resipi sikit-sikit..InsyaALLAH akan bertambah banyak bila dah tinggal dirumah sendiri nanti..Al-maklum tinggal dengan mak lagi..hikhikhik...InsyaALLAH akan ada juga info-info menarik bakal dimasukkan kedalam ini bagi tujuan pembelajaran dan iktibar kita sebagai manusia...keseluruhan cerita mengenai keluarga,sahabat dan pengalaman yang dialami untuk dikongsi bersama....

Satu entry menarik saya rasa yang ini :


Baru Naik Kerja Lepas Cuti Raya Cina


cerita ni mengenai pengalaman saya menjaga anak yang kena food poisoning..1st time kena..biasanya bagi la apa saja dia makan, dia tak pernah sakit macam ni..mungkin masa balik Kelantan hari tu kawasan-kawasan banjir baru surut..mungkin ada kuman-kuman dikawasan-kawasan yang terlibat...sekarang anak saya tengah demam panas...kejap sihat kejap demam sampai mata berair..saya pelik sebab bagi ubat masuk dalam bontot pun kejap je kebahnya..jadi saya bawa jumpa ustaz..nmpk mcm ok la sikit..tapi kalau petang ni tak ok kena bawak jumpa doktor buat kali ke-2 untuk ujian darah la ye..sebab dah lebih 3hari dia demam...

ok tu je la....

Terima kasih buat Abg Ben kerana buat segmen ini...

Wassalam

10 comments:

  1. hi follow u..salam kenal..jenguk2 kita juga http://msvelentine.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. hi! singgah dari blog abg ben :)

    http://pkaemerald.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    ReplyDelete
  3. Blog ni memang menarik.. salam kenal dari lulu...
    keep it up ^__^
    Inilah masanya untuk bertukar..

    ReplyDelete
  4. deno datang dari blog abg ben! done folow sini! :) jom ke blog deno... nak tak? heee (^_^)

    ReplyDelete
  5. Hi...Salam perkenalan dari saya, ZAROL =)

    Sama lah segmen kita kt BA !
    Wahh..Dah baca blog awak, Cantik. Family story.

    Jom tgk entry sy pulak blog sy pula.
    www.pelangianoy.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. dari segmen yang sama ^_^ ...

    memang menarik....


    http://hatinufid.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    ReplyDelete
  7. done follow awk..thanks follow kita yek...

    ReplyDelete
  8. jalan jalan ke blog yang mesti dibace ni. ;)

    farizafairuz.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    ReplyDelete
  9. as salam..
    maaf lambat buat lawatan balas~
    terima kasih sebab follow pakcik ;)

    pakcik agak sibuk. tu pasai mai lewat.
    huhu..dan akan kembali ke rusia. maka jangan marah pakcik ya.erk..

    oh..blog pasala kekeluargaan :)
    ok, pakcik noted. nanti dah kawen, boleh rujuk sini :)



    Tahan air kencing punca kerosaKan buah pinggang dan pundi kencing


    Entri segmen :

    che ben ajak baca blog pakcik

    ReplyDelete

Terima Kasih kerana sudi memberikan komen anda diruangan saya