Kelab Blogger Ben Ashaari

My Lovely Friends

10 February 2012

Exclusive Giveaway by Niena Sofea

Assalamualaikum...Selamat Pagi...

Ada lagi hutang dari Blog Ratu Zuleyqha...Saya Sent reader dia n tak sangka dia tag nama saya..nasib baik tamat tempohnya bulan June 2012..so sempat la buat lagi...Maaf la lambat postkan segment ni sebab saya sangat la kelam-kelibut 2-3minggu ni..

Jadi....

Jeng...Jeng...Jeng....

Jom join segment ni..Blogger ciut-miut dan menge'tag' saya pun kiut-miut jugak...hehehe


Syarat-syaratnya:


1. Follow blog Niena (WAJIB
2. Follow atau Add atau Like semua sponsor (WAJIB
2. Buat satu entry bertajuk "Exclusive Giveaway by Niena Sofea"
3. Letakkan banner Niena dalam entry (link kan ke GA ni)
4. Tag minimum 2 orang blogger (pastikan mereka tahu) * perlu tag sebab hadiah banyak
5. Dah siap buat entry , hantarkan link entry korang kat ruangan komen entry ni .. =)



Colan-Colannya:



dan kepada awek-awek yg membaca blog ini....


TQ

2 comments:

  1. eh itu je? xyah goreng apa2? haha

    jap. adah pm fb akak minta address ;)

    ReplyDelete

Terima Kasih kerana sudi memberikan komen anda diruangan saya