Kelab Blogger Ben Ashaari

My Lovely Friends

05 March 2012

Miss Nadya : Bloglist Mac & April 2012




Assalamualaikum...Selamat Pagi...

Nama saya Nurul Nadiah
Kat opis orang panggil saya Nad atau Nanad

Entry dalam blog saya ni adalah aktiviti2 seharian dirumah, baik jaga anak
jaga rumahtangga, dan aktiviti di opis...
apa yg saya makan, saya minum yang saya buat....event kat opis...

Entry saya juga kejadian balik kampung, jenjalan dan merepek-kerepek.....

tu je la kot...

buat sementara waktu gambar banyak yang takde sebabnya hilang...
mgkn akan di upload secara perlahan....k la tu je..

tata

7 comments:

  1. hihi..nama sama dengan nad jugak..cuma nama awk Nurul Nadiah kan??

    nama nad Nor Nadiah..:)

    Terima kasih diucapkan kerana sudi join, Nad dah masuk dalam bloglist taw..:)

    http://bloglistnadya.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. singgah && follow sini . from bloglist nadd . jomm singgah rumahh frhanaa :)

    http://muntotunggek.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Singgah sini dr bloglist miss nadya jom mempersilakan ke...


    http://kumahuitu.blogspot.com/2012/03/miss-nadya-bloglist-mac-april-2012.html

    ReplyDelete
  4. salam...
    datang dari segmen yg same..-.- baru sempat bw..-.-

    jom ke blog saya..-.-
    http://lovestory313.blogspot.com/2012/03/miss-nadya-bloglist-mac-april-2012.html


    syieda,

    ReplyDelete
  5. Sedikit review dari Nad tentang semua yang join Miss Nadya : Bloglist Mac & April 2012 dan mohon maaf entry panjang kemain..:D

    http://www.nornadiah.com/2012/04/tamat-review-miss-nadya-bloglist-mac.html

    ReplyDelete

Terima Kasih kerana sudi memberikan komen anda diruangan saya