Kelab Blogger Ben Ashaari

My Lovely Friends

26 March 2012

Sekitar Ceramah Ustaz Azhar Idrus

Assalamualaikum....

Mempersembahkan gambar-gambar sekitar ceramah Ustaz Azhar Idrus...Dia memang the best la...Suami saya siap sambung dengar ceramah dia malam tadi dekat youtube..Penyampaian dia jelas dan boleh jadi rujukan...Tapi gi ceramah tu pun sediakan lah nota...boleh buat rujukan.....jom la tengok gambar-gambar yang saya ambil dari facebook anak buah saya....

 sekitar luar masjid..gerai lebih 100 buah gerai...

nampak banner Ustaz Azhar Idrus..tu gerai dia ok...

 my Umi bertugas hari tu...

 Rizqin with Ayah....

 Rizqin with Umi yang gemuk...hui...bila la nak kurus...nampak saya jual apa...
Laksa dan Minuman

haip..gigit tudung umi ye....

 ye bang nak air apa?...hehehehe

 yakult pun saya jual...tapi laku 4paket je...huhuhu...

 muka selenge saya....

 saya bersama anak buah belah suami...saya ambil gambar dari fb dia la...


saya, suami dan sepupu saya....cikgu sekolah dalam masjid ni..sama dengan umi saya...

 ceramah dah mula dah...

 dia lagi....

 best dan kelakar...

 lagi...

 lagi....

 asyik muka ustaz je....

 dia dah start ambil gambar pendengar ceramah dia...lawak je...

sambil ceramah sambil ambil gambar...

 pendengar..ramai...

last..pendengar-pendengar dan peminat Ustaz Azhar Idrus

Saya sampai rumah pukul 1 lebih....sampai tengok anak dah tido..kesian dia...umi bawak balik dulu sebab saya nak mengemas apa semua...hari ni ada lagi laksa saya bawak pergi office....ok la kan...tapi kat rumah banyak lagi...boleh la malam nanti makan lagi...hehehehe...

k la korang...

tata

wassalam....

4 comments:

  1. bestnya...ustaz kazim dan ustaz idrus ni fames sekarang ni.. :)

    ReplyDelete
  2. Jom ramai2 sertai 'Projek Amal Blogger' dengan moto kami prihatin kami hebah... Pasti menarik jom sertai di sini.

    ReplyDelete
  3. Kalau ada kesemptan mahu dengar gak ceramah beliau...

    ReplyDelete
  4. Cik Nur : Yup mmg best sgt dengar ceramah dia....

    Mah@mahu : InsyaALLAH kalau ada kesempatan

    Hanif : boleh buka youtube byk betul pasal dia....takpun check dia punya jadual..dah dekat tu boleh pergi dengar

    ReplyDelete

Terima Kasih kerana sudi memberikan komen anda diruangan saya