Kelab Blogger Ben Ashaari

My Lovely Friends

18 April 2012

1st Giveaway Miss BaNu & Aziela



Assalamualaikum....Selamat Petang....

Nak Join Giveaway la pula....hehehehehe

Nak join juga? oh boleh je..lagi ramai lagi bagus kan tuan tanah kan.......hehehehe....

Cara-caranya :

#CARA NAK JOIN
1~Senang jer..korang hanya perlu wish/memberikan ucapan2 happy birthday ke,slmt hari jadi ke apa ke kt saya dan kak Aziela yer..serta mendoakan yang baik2 untuk kami berdua yer...ikut suka hati korang nak buat ucapan cmne..terserah..
2~tarikh tutup penyertaan adalah pada 5 May 2012...
3~sesiapa yang sudi join, bolehlah copy banner di atas tu dan buat entry di blog anda yer. Kemudian bolehlah tinggalkan link entry anda di ruangan komen blog Miss Banu, ataupun di blog akak AzieLa
#SYARAT NAK JOIN
1~Mempunyai alamat tetap di Malaysia
2~Buat satu entry yang bertajuk 1st Giveaway Miss BaNu & Aziela
3~Masukkan Banner kat atas tuh dan linkkan ke entry ini..
4~Follow blog ini dan juga Blog kak Aziela(follow secara ikhlas yer,tiada paksaan yer)x nk follow pun xpe.. ^_^
5~Minta jasa baik korang juga untuk like Fanpage Facebook saya di Sidebar tuh yer =)
7~Cara penentuan pemenang akan dilakukan secara manual..supaya lebih adil untuk semua..2 pemenang akan dipilih..
8~ikut suka hati korang la nak tag atau tidak..tiada paksaan disini..
#HaDiaH
1-Topup RM 30.00 apa sahaja rangkaian 
2-Sovenir(sekeping token dari MacaU China)

--------------------------------------------------------------------------------------------

Dah baca caranya? bagus kawan-kawan saya ni....

Jadi saya disini dengan seikhlas hati mengucapkan selamat hari lahir kepada kedua-dua tuan tanah iaitu Aziela dan Miss Banu....semoga korang happy selalu dan sentiasa dilindungi dan diberkati oleh ALLAH S.W.T.....hapefully juga sihat-sihat selalu, ceria-ceria selalu dan bahagia bersama keluarga dan orang-orang sekeliling.....ameen....

Tahniah ye korang berdua....

Wassalam.....

4 comments:

  1. Amiiin. Terima kasih tidak terhingga sebab sudi join segmen kami dan juga atas birthday wish itu.

    ReplyDelete
  2. singgah disini :D good luck

    sudi2lah join giveaway amer .

    http://amercorner.blogspot.com/2012/04/amercorner-1st-giveaway.html

    ReplyDelete
  3. jogging dri ga aziela..salam perkenalan..(^_^)

    ReplyDelete

Terima Kasih kerana sudi memberikan komen anda diruangan saya