Kelab Blogger Ben Ashaari

My Lovely Friends

06 April 2012

Akan menyepikan diri lagi - Balik Kampung Kedah..Bukan Machang, Kelantan ye....

Assalamualaikum...Selamat petang...

- ini la cinta hati saya -


Saya taip laju2 ye pasal kejar masa dgn report saya nak kena siapkan hari ni...hehehehe....korang saya nak balik kampung seminggu ni....nak balik kampung husband di Jitra, Kedah....

Teringin nak balik Kelantan gak...rindu Opah, Tok Ayah, Maksu,Maklong, Sepupu saya yang comel lote tu...rindu doh kat kolam ikan tok ayah aku..kebun buah-buahan...amboi...melampau ko ye...serius memang rindu tu...

Esok tengahari kami akan berangkat..berangkat lewat sikit sebab mak mertua memang ada kat sini...datang berubat d Darul Syifa'.....

Hari tu try update blog guna samsung galaxy w.....tapikan tak boleh nak upload gambar...pastu nak taip kat tajuk je boleh..isinya tak boleh...so tak leh nak update blog la maknanya....

Kawan-kawan yang saya sangat hargai..doakan saya selamat sampai ke kampung dan selamat kembali ke Nilai ye.....

Rindu korang...saya boleh lagi baca blog korang guna hp je la....hehehe...

tata...

Wassalam.....

5 comments:

  1. oo kat nilai ke..xdalah jauh sangat kita..hehe..selamat balik ke kampung yer..;-)

    ReplyDelete
  2. selamat pergi dan kembali...Insyaallah..

    ReplyDelete
  3. hi..
    jemput join segmen pka.

    http://pkaemerald.blogspot.com/2012/04/segmen-pka-rahim-feberet-color.html

    tq :)

    ReplyDelete
  4. klu nk update blog guna galaxy tab, guna software blogger-droid. yg tu mudah.. :)

    ReplyDelete

Terima Kasih kerana sudi memberikan komen anda diruangan saya