Kelab Blogger Ben Ashaari

My Lovely Friends

17 April 2012

SEGMEN: BLOG PILIHAN ZAMANI 84



Assalamualaikum..Selamat Petang...

Lagi-lagi segment kan..takpe...pulun je...jgn tak pulun.....


Zamani ni tua setahun je dengan saya...hehehehe...muda lagi ni.....jom la join segment dia...dia tulis macam ni tau :

" Zam berminat dalam mencari blog-blog untuk dimasukkan dalam senarai blog kegemaran Zam. Tiada kriteria istimewa diperlukan. Tidak kira anda blogger baru atau lama, popular atau tidak, blog comey atau biasa2, blog serius atau santai, Zam nak ajak korang semua untuk join segmen ni ('',) Setiap blog ada kelebihan tersendiri kan?

Di akhir segmen, Zam akan pilih 5 blog sebagai BLOG PILIHAN ZAMANI 84 & promosikannya secara esklusif selama seminggu bagi setiap sebuah blog di dalam satu entri STICKY POST (Macam blog Mr. E'raz Fadli yang Zam tampilkan di atas). Selain itu, Zam akan masukkan kelima2 buah blog itu dalam bloglist Zam sampai bila2!

Anda berminat untuk sertai? Mudah saja~ buat SATU ENTRI bertajuk "SEGMEN: BLOG PILIHAN ZAMANI 84", letak banner segmen tersebut (beserta link ke entri Zam ini) & sebaik entri anda di publish, berikan link entri penyertaan anda di ruangan komen di bawah. Mudah kan? Tarikh tutup adalah seminggu dari sekarang~ 24 April 2012 pukul 11.59 malam. Jadi apa lagi, jom join segmen ni & sebarkannya kepada blogger2 lain"

Jadi mari la kita join ramai-ramai segment dia..rugi tau kalau tak join...mana tahu blog korang jadi popular lepas ni...harap juga la blog saya pun meletop kebabom juga nanti...hukhukhuk......hehehehehe

tata...

Wassalam....

25 comments:

  1. salam dtg singgah melawat dari segmen same:) jmput singgah blog usang saya di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/04/segmenblog-pilihan-zamani-84.html maseh(^_^)

    ReplyDelete
  2. As salam...

    Baru berkesempatan untuk berBW singgah sini dari segmen yang sama...salam kenal :))

    ReplyDelete
  3. dtg dri segmen same.... =D
    Singgahlah blog sy ye....

    http://ayuejean.blogspot.com/2012/04/segmen-blog-pilihan-zamani-84.html

    ReplyDelete
  4. selamat bersegmen hehe
    sy pun singgah dr segmen yg sama..salam kenal :0


    with LOVE,
    suterakasihyann.com

    ReplyDelete
  5. jalan-jalan, singgah sini. dari segmen yang sama... BW blog kite nnt. :D

    ReplyDelete
  6. icumm dari segmen yg sama..jenguk2 dtg blog icumm ^^

    http://icumm-icum.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. dtg singgah dari segmen yang sama..jemput ke blog saya..
    http://ameera2793.blogspot.com/2012/04/segmen-blog-pilihan-zamani-84.html

    ReplyDelete
  8. hi pka pon join tau.
    jom pegi blog pka :)

    http://pkaemerald.blogspot.com/2012/04/segmen-blog-pilihan-zamani-84.html

    terima kasih..!!

    ReplyDelete
  9. dari segmen yg sama..:)mf lmbt terjah:)..done follow cnie..

    http://ifahshhily.blogspot.com/2012/04/segmen-blog-pilihan-zamani-84.html

    ReplyDelete
  10. weee!! yana datang dari segmen yang sme, kte tgk spe yg kena !

    btw, salam perkenalan ;)

    ReplyDelete
  11. BW dari segmen yang sama.. ;)

    http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/04/segmen-blog-pilihan-zamani-84.html

    ReplyDelete
  12. salam ukhwah.jumpe di segmen sama :)

    ReplyDelete
  13. Salam ukhwah...

    http://kasihkuamani.blogspot.com/2012/04/segmen-blog-pilihan-zamani-84.html

    ReplyDelete
  14. sy dtg BW kt sini dari segmen yang sama:-)

    ReplyDelete
  15. singgah sini dan follow..
    dr segmen yang sama..

    jemput singgah, follow sekali..
    http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/04/segmen-blog-pilihan-zamani-84.html

    ReplyDelete
  16. BW here dari segmen yg sama...:)

    ReplyDelete
  17. singgah sini dari segmen zamani. jemput ke blog saya ye?

    http://mohdnaser.blogspot.com

    ReplyDelete
  18. Singgah smbil follow sini dr segmen yg sme :)

    ReplyDelete
  19. ASSALAMUALAIKUM

    SALAM KENAI.DARI SEGMEN YANG SAMA. JOM SINGGAH BLOG SY.JANGAN LUPA FOLLOW K ^_^

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/04/segmen-blog-pilihan-zamani-84.html

    ReplyDelete

Terima Kasih kerana sudi memberikan komen anda diruangan saya