Kelab Blogger Ben Ashaari

My Lovely Friends

24 April 2012

Workshop

Assalamualaikum..Selamat Tengahari....

Hari Khamis lepas Group Commercial, KLIA ada buat workshop..Tema baju Sporty & Chic....Kira Boss akan buat presentation pasal achievement setiap unit....kami banyak unit ye termasuk unit saya Credit team...

Jom tengok gambar:


 Tag ada baju juga tapi lupa nak ambil gambar baju...

 tempat kami ber'workshop'..hahaha

 sesi pertama...kelebihan yang kami semua ada..jugde daripada kawan-kawan...
ini yang saya dapat

 rakan-rakan perjuangan....

 sesi ke-2 presentation tu la....

 rakan-rakan seperjuangan....

 hahaha...suka gambar ni....

 dessert..ni je gambar yang ada..
gambar makan tengahari tak ambil..dah abih makan baru teringat...

Team saya...Credit Unit....

Tu je la ye...

Wassalam.....

2 comments:

  1. Workshop di Hotel Yang best dan makan yang best...bertuahnya!!
    Ambil Kesempatan Vote Me as Blogger Of The Year

    ReplyDelete
  2. Salam~ Zam datang usha2 blog anda ;)
    Thanks sbb sudi join segmen Blog Pilihan Zamani 84
    Sambil2 menunggu keputusan di umumkan, jom blogwalking
    dulu & berkenalan sesama bloggers. Pada yang dah bermula awal,
    korang mmg sporting la :D Senarai terkini peserta
    (sehingga 24hbApril) telah di update:

    http://zamani84.blogspot.com/p/peserta-segmen-blog-pilihan-zamani-jom.html

    ReplyDelete

Terima Kasih kerana sudi memberikan komen anda diruangan saya