Kelab Blogger Ben Ashaari

My Lovely Friends

24 May 2012

SEGMEN NASZ : BLOGLIST NASZ JUN 2012

Assalamualaikum...Selamat Petang Korang



Yeay..Nazs Buat Segment lagi..

jom jon Nazs punya segment ramai-ramai...senang je pun syarat-syarat dia....Ini permintaan dari segment dia :

1.  Buat satu entry, copy gambar header saya kat atas dan paste kat entry korang tu. Jangan lupa linkkan ke post ini.

2.  Salin tajuk ini, "SEGMEN NASZ : BLOGLIST NASZ JUN 2012"

3.  Letakkan link blog saya ini kat bloglist korang. (http://www.mohdnaser.com). Kalau sudi.

4.  Publishkan entry korang dan letakkan link kat ruang kat bawah ye?

Itu saja. Korang nak follow saya atau tidak, itu terpulanglah kepada korang.

Segmen ini saya buka sehingga 26hb Mei 2012 jam 11.00 malam.

p/s: teringin nak buat segment gak....hahahahaha

Wassalam....

2 comments:

  1. thanx sudi join.

    from,

    Nasz

    MOHD NASER.COM

    ReplyDelete
  2. Ada masa gu ajoin..sekarang tengah join 2 segmen..hehehe

    ReplyDelete

Terima Kasih kerana sudi memberikan komen anda diruangan saya