Kelab Blogger Ben Ashaari

My Lovely Friends

12 June 2012

Segmen Tambah Follower dan Rakan Blogger

Assalamualaikum....

Hari ni saya nak join segmen la... segment yang menarik dan rugi kalau saya tak join..... Segment dari HasrulHassan....saya dah lama dah jadi follower dia...hehehehehe... meh baca bawah apa syarat-syaratnya....

  • Tempek badge ini dalam entri anda, dan link ke entri ini.
  • Tajuk entri anda: Segmen Tambah Follower dan Rakan Blogger
  • Berikan nama blog anda, link blog anda, bila mula berblogging, kenapa berblogging dan seterusnya siapa idola dan ikutan anda dalam dunia blog.
  • Siap je, terus berikan url entri anda itu di ruangan komen.
  • Andai sudi, jadilah follower blog ini.
  • Anda perlu berbuat demikian sebelum jam 5 petang, 13 Jun 2012.
-----------------------------------------------------------------------------------------------


Nama Blog : It's All About My Family

Link Blog : http://sysygawk.blogspot.com

Mula Berblogging : Dah lama dah tahun 2006 - syok sendiri, masa tu tak tahu pun yg ada nuffnang boleh jana duit dengan berblogging sahaja.....kalau tahu dah banyak kot duit saya...hahahaha

Kenapa Berblogging : Sebab nak kongsi dengan pembaca apa yang saya buat... nak kongsi apa yang saya rasa, nak kongsi suka duka saya dan macam-macam lagi....


Tu je la kot setakat ni....

Wassalam..

15 comments:

  1. hi..follow sini..dr segmen yg sama :)

    ReplyDelete
  2. as salam....singgah sini dari segmen yang sama.... :)

    ReplyDelete
  3. singgah dari segmen yang sama

    azlanthetypewriter.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Singgah dari segmen yg sama tapi tak sempat nak join lagi...:)

    salam ukhwah...

    ReplyDelete
  5. salam perkenalan...
    follow cni dari segmen yang sama...
    http://hazhatikuxlgkemek.blogspot.com/2012/06/segmen-tambah-follower-dan-rakan.html

    ReplyDelete
  6. http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/06/segmen-tambah-follower-dan-rakan.html

    ReplyDelete
  7. miss z dtg sini.. dari segmen yg sama..
    jmputlah ke blog

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/06/segmen-tambah-follower-dan-rakan.html

    ReplyDelete
  8. *Salam Ukhwah
    *dari segmen yang sama..
    *sudah folo sini
    *semoga sihat selalu

    http://permataperjuangan.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. salam perknelan..
    jom join sini
    http://www.nurfuzie.com/2012/06/pencarian-cik-en-dan-blog-entry-kita.html

    ReplyDelete
  10. salam,hai..ziarah cni..jom singgah blog cahaya pulak..
    http://nurcahaya0812.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. Salam ziarah...

    dari segmen yang sama...

    http://tintaanim.blogspot.com/2012/06/segmen-tambah-follower-dan-rakan.html

    ReplyDelete
  12. cik lynn jalan2 dari segmen HH :)

    jom jalan2 blog cik lynn plak...

    lynnlinda.blogspot.com :)

    ReplyDelete

Terima Kasih kerana sudi memberikan komen anda diruangan saya