Kelab Blogger Ben Ashaari

My Lovely Friends

05 September 2012

Ramadhan 2012

Assalamualaikum.....Selamat Petang...

Random gambar dalam bulan puasa hari tu... Hari ni saya totally out semua gambar dari hp... Banyak nak cerita tapi senang sambil tunjuk gambar la kan....


gambar ni masa pergi reunion untuk ex-school SMKSS



ni pun saya for reunion SMK Seri Sepang, BBST






 Aktiviti saya di bulan puasa menjual bubur lambuk
yang lain projek berbuka puasa yang saya sempat masak...
punya la sikitkan...


Projek untuk rumah baru... 
Saya beli masa warehouse sale dalam puasa...
Barang 2nd hand dari Pan Pac KLIA


 ni gambar botakkan kepala Rizqin
nape botakkan?
sebab dia suka tarik dan makan rambut...
sekarang rambut saya jadi mangsa.... dah kena cubit ketam pun tak jalan...huhuhu

Gambar hubs berbuka puasa dengan kawan-kawan dia....

Tu je...

Tata

2 comments:

Terima Kasih kerana sudi memberikan komen anda diruangan saya