Kelab Blogger Ben Ashaari

My Lovely Friends

10 September 2012

Makan-Makan Old Town White Coffee at Contact Pier, KLIA

Assalamualaikum...Selamat Petang...

Masih mood kenyang yang amat... OTK a.k.a OldTown White Coffee belanja makan tadi.... Alhamdulillah moga murah rezeki tauke OldTown ye... Walaupun kami ni tukang kutip hutang diaorang... Diaorang masih lagi ada hati nak belanja kami ni...huahuahua.....

Meh le kita tengok gambar... Asal masuk OldTown mesti nak ambil gambar sebab tempat dia cantik....





 Cantik tak... Ni OldTown Contact Pier ye... 
Sape-sape nak terbang pergi oversea jumpa Contact Pier


 Sini pun cantik ambil gambar....


 Saya ngan opismate....


 Saya yang tembun....


 Cantikkan background belakang....


 saya ngan exec MASB...


gambar instagram... nak add cari nadiah8580....

ok..saya rasa nak muntah dan pening kepala sebab minum white coffee kau kau punya....

tu je la ye...

tata... nak wat report ni...

wassalam

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih kerana sudi memberikan komen anda diruangan saya