Kelab Blogger Ben Ashaari

My Lovely Friends

17 October 2012

Giveaway Buat Follower HASRULHASSAN.COM

Assalamualaikum... Selamat Pagi...

Perkara pertama sampai opis adalah buka komputer dan usha blog sendiri dulu... Tengok segala link yang blogger lain dah update.... Dan tertengok blog HH ada buat giveaway... Hadiah pun menarik iaitu satu (1) lesen kod aktivasi Kaspersky Internet Security 2013 (tempoh sah setahun)*. Jadi tanpa membuangkan masa terus taip ni nak bagi kat HH....hehehehehe

Syarat-syarat penyertaan adalah seperti berikut:

Hanya letakkan badge Giveaway di atas di entri blog anda dengan tajuk Giveaway Buat Follower HASRULHASSAN.COM dan link ke entri ini. Dan biar kena dengan tajuk entri, anda dijemput menjadi follower blog ini untuk tempoh dinyatakan di atas - boleh unfollow lepas tu. Itu sahaja.

Sila maklumkan kepada HH url atau link entri blog anda itu menerusi ruangan komen yang disediakan di bawah ini. Penyertaan yang tidak menyertakan link entri dan tidak mengikuti syarat akan ditolak.
Tarikh tutup adalah pada 20 Oktober 2012.

Dan anda digalakkan untuk memuat-turun percuma Kaspersky Internet Security 2013 (edisi percubaan) di pautan berikut: Tech Titan Kaspersky




Semoga berjaya ye korang....hehehehe

*Tertakluk pada terma dan syarat Kaspersky.

Tata

Wassalam



1 comment:

  1. mia datang sini dari segmen yang sama

    http://www.mialiana.com/2012/10/giveaway-buat-follower-hasrulhassancom.html

    ReplyDelete

Terima Kasih kerana sudi memberikan komen anda diruangan saya