Kelab Blogger Ben Ashaari

My Lovely Friends

11 October 2012

Shopping Time

Assalamualaikum....

Sihat korang? Saya alhamdulillah sihat, family saya pun sihat... Sebenarnya saya tak tahu nak tulis apa... Tapi disebabkan kat opis ada jual-jual so saya post la baju yang saya beli untuk my hensem boy tu... RM10 je.... Sila-sila cuti mata korang yang dah jemu tengok komputer macam saya ni... Ngadap system je tak berhenti-henti.... hohoho... Esok kena update dengan bos pasal tenant ni....


 santek tak kawan-kawan?

santek tak? sebenarnya warna dia light green...
tu yang nampak macam warna kuning...hehehe

Sape yang kerja KLIA tu boleh la grab time korang untuk shopping-shopping kat bangunan AMC ni..... Tiap-tiap minggu ada jualan setiap hari rabu,khamis dan jumaat....huhuhu...cepat la abih duit....hahahaha

Ok la tu je

Tata

Wassalam

3 comments:

  1. dofollow sini..

    seronoknya boleh shopping2... kalau kat ceruk muara ni,.. nak shopping pun kena tunggu keluar bandar dulu... sedey..

    ReplyDelete
  2. Hanif : mmg murah kalau tiap2 minggu murah kopak la duit saya..hahaha
    aimaniman: seronok la jugak sbb tgn tak tertahan-tahan nak kuarkan duit walaupun duit udah sekangkang kera....hehehehe...saya area KLIA pun takde shopping kompleks...ada market-market je....tapi ok la lengkap keperluan harian dengan adanya market-market kat sini.....

    ReplyDelete

Terima Kasih kerana sudi memberikan komen anda diruangan saya