11 October 2012

Shopping Time

Assalamualaikum....

Sihat korang? Saya alhamdulillah sihat, family saya pun sihat... Sebenarnya saya tak tahu nak tulis apa... Tapi disebabkan kat opis ada jual-jual so saya post la baju yang saya beli untuk my hensem boy tu... RM10 je.... Sila-sila cuti mata korang yang dah jemu tengok komputer macam saya ni... Ngadap system je tak berhenti-henti.... hohoho... Esok kena update dengan bos pasal tenant ni....


 santek tak kawan-kawan?

santek tak? sebenarnya warna dia light green...
tu yang nampak macam warna kuning...hehehe

Sape yang kerja KLIA tu boleh la grab time korang untuk shopping-shopping kat bangunan AMC ni..... Tiap-tiap minggu ada jualan setiap hari rabu,khamis dan jumaat....huhuhu...cepat la abih duit....hahahaha

Ok la tu je

Tata

Wassalam

3 comments:

  1. dofollow sini..

    seronoknya boleh shopping2... kalau kat ceruk muara ni,.. nak shopping pun kena tunggu keluar bandar dulu... sedey..

    ReplyDelete
  2. Hanif : mmg murah kalau tiap2 minggu murah kopak la duit saya..hahaha
    aimaniman: seronok la jugak sbb tgn tak tertahan-tahan nak kuarkan duit walaupun duit udah sekangkang kera....hehehehe...saya area KLIA pun takde shopping kompleks...ada market-market je....tapi ok la lengkap keperluan harian dengan adanya market-market kat sini.....

    ReplyDelete

Terima Kasih kerana sudi memberikan komen anda diruangan saya