Kelab Blogger Ben Ashaari

My Lovely Friends

09 February 2013

Takoyaki...

Assalamualaikum.....

Selamat pagi Sabtu.... Macam mana boleh bersiaran di hari Sabtu ni? Saya kat office husband ni.. Dia kerja hari ni... Nanti tengahari nak pergi kenduri... So bertapak la saya di KLIA sampai tengahari...

Cerita hal semalam... Saya teringin sangat nak makan takoyaki dari hari Rabu... Tapi bila fikir balik Setia Hujung Nyawa nanti tak sempat tengok pula... So kitaorang putuskan pergi hari Jumaat sebab Setia Hujung Nyawa dah nak habis minggu ni....hahahahaha..... Jadi dapat la makan semalam... Yeay...

Meh layan gambar pula...


Ini la kedai takoyaki yang sedap tu...
Sotong dia sangat la sedap
Udang tak best sebab tak perap dengan apa-apa pun....
 
 

 
Ini la rupa takoyaki di masak...
Jadi la bulat-bulat
 
 
Mula-mula husband tak nak cuba pun makan takoyaki... Bila tengok anaknya berselera makan dia cuba la rasa... Makan tiap kali saya suapkan...hahaha... kan sedap tu....
 
 
Dapat juga lepaskan nafsu makan takoyaki... Bulan depan datang lagi la... Syok...
 
 
Tu je la... Nak layan budak kecil ni pula..
 
Wassalam

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih kerana sudi memberikan komen anda diruangan saya