Kelab Blogger Ben Ashaari

My Lovely Friends

24 April 2013

Wordless Wednesday #12 - Essenseri Product

Assalamualaikum...

Hari Isnin lepas review this product terus decide nak beli sebab dia mudah.. Saya bukan orang yang suka tempek moisturizer, lotion apa kat muka.. So yang ini mudah sebab perlu cuci, spray dah kering pakai bedak dan saya bukan suka pakai bedak so after spray terus gi kerja....

Ini productnya:

 So dalam sebulan kita tengok hasilnya ye...

Duta product ini ialah blogger Fatin Suhana 

Khasiatnya adalah : 






Harga juga berpatutan.... Cubalah... Apa-apa pun review dulu ye....

Ok tu je....

Wassalam

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih kerana sudi memberikan komen anda diruangan saya