Kelab Blogger Ben Ashaari

My Lovely Friends

08 June 2013

Esok Last Day

Assalamualaikum...

Bersiaran dari dalam kelas... Sebenarnya bukan ada kelas just presentation n no exam today... Esok ada...

Esok la last exam... Air Traffic Movement.... Lepas tu horray....

Dalam kepala dah fikir macam-macam dah untuk masa yang akan datang... Kalau tak macam terhalang je nak buat apa-apa sebab fikir ok sekarang ada kelas so kena abaikan dulu that aktiviti...

Apa yang ada dalam kepala sekarang ialah:

1. Menjahit - dah beli mesin jahit tapi tak guna pun lagi... Nk try basic je dulu.. Punjab blouse n baju kurung

2. Menjual kek kecil-kecil.... hahaha... ni hopefully menjadi...

3. Baca novel yang dah banyak beli tapi tertunggak...

4. Of coz la kemas rumah + decorate the rumah... Dah lama tak buat tapi dok tertangguh...

5. Nak belajar jahit manik...

6. Update blog setiap hari... Insya ALLAH

Apa lagi... sekarang yang terfikir tu je la... Any update akan terbentang di sini...hahahha

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih kerana sudi memberikan komen anda diruangan saya