Kelab Blogger Ben Ashaari

My Lovely Friends

06 August 2013

Buat Pengguna di Terminal KLIA - Surau Baru Dibuka

Assalamualaikum.....

Berita baik bagi pengguna terminal KLIA ada surau baru untuk menjadi kegunaan kepada semua tak kira staff atau passenger.... Kiranya lepas ni tak perlu bersesak kat sebelah KFC tu lagi kan... Untuk pengetahuan dekat tingkat 4 lepas kita cek boarding pass dengan polis bantuan kita akan turun escalator sebelum nak masuk immigration ada sebelah tepi tu pun ada surau juga... Kat situ memang ramai tak perasan ada surau... Kat contact pier dengan satellite pun ada kena tanya info counter senang... Ini adalah salah satu facilities yang kami sediakan kepada pengguna....

Jom tengok email yang baru saya dapat dari Public Relation



Surau tu dekat Anjung Tinjau.... Anjung Tinjau tu dekat dengan stage... Kalau masuk KFC tu dulu boleh nampak stage tu... Itulah Anjung Tinjau.....

Nanti saya buat lawatan lepas raya... InsyaALLAH nanti saya tunjukkan juga area surau-surau sekitar KLIA juga....hehehehehe

Ok itu je la ye untuk hari ni.... Sorry saya kurang sihat sejak dua menjak ni... Sakit-sakit badan dan rasa penat sangat....

Esok bertolak ke Kelantan.... Doakan saya dan family selamat sampai ye....

Wassalam.....

2 comments:

  1. kerja kat KLIA eh? ada kawan kat situ..

    ReplyDelete
  2. ha'ah kak yatie....kawan akak tu kat bahagian mana?

    ReplyDelete

Terima Kasih kerana sudi memberikan komen anda diruangan saya