Kelab Blogger Ben Ashaari

My Lovely Friends

24 September 2013

Order By Officemate : Kek Karemel Pelangi

Assalamualaikum....

Bersiaran saya dari rumah mak saya... Pakai laptop mak saya juga a.k.a Ummi saya la.... Saya mc hari ni... Tak sihat... Doktor suspek something tapi takpe la kita abaikan dulu ye... Kalau kena cek something kita bagitahu kat sini ok....

Mc-mc pun dapat jemput dari Boss ajak makan-makan bagi meraikan perpisahan dan birthday untuk Kak Tuty dan Kak Kema..... Kak Tuty akan dipindahkan ke Unit Komersil juga tapi bahagian Contract Management.....

----------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Yang kat atas tu kononnya nak update kat rumah masa tak sihat tapi terpaksa stop bila rasa laptop tu bergoyang-goyang...hahahaha... sebenarnya diri-sendiri yang pusing......
 
Ini hasil kek keremel pelangi....disebabkan ini 7warna makanya harga jadi mahal la sikit... RM 40... Kalau nak 3 warna RM35... Sila-sila sape-sape yang nak order... Saya galakkan weekdays bagi yang nak COD kat area KLIA dan weekend bagi kawasan-kawasan yang berdekatan area Sepang, Bangi, Nilai dan Putrajaya......
 
Jom tengok gambar......





Ini hasilnya...

Tu aje la ye...

Wassalam....

1 comment:

  1. Nice entri ! hye rakan blogger , ain dtg singgah sini dan komen, singgah lah blog ain
    BLOG AIN DISINI
    follow jugak,nak mintak klik LIKE : LIKE LIKE LIKE ;)

    ReplyDelete

Terima Kasih kerana sudi memberikan komen anda diruangan saya