Kelab Blogger Ben Ashaari

My Lovely Friends

10 October 2013

Lamanya Menghilang......

Assalamualaikum.... Selamat Pagi....

Alhamdulillah masih diberi peluang bercoret disini walaupun tidak menggunakan komputer sendiri.... Saya guna komputer kosong kat Office ni...

So hari ni just gambar random sahaja la ye.....

 Gambar ni masa kami melepak di Port Dickson....
Dah tak ingat dah bila gambar ni....


 Ayah yang melayan kemana sahaja Rizqin pergi...
I is jaga barang....
 
 Rizqin bersama Paksu dan Sepupu Kenit saya...
Sepupu yang baju hijau tu tua sebulan je dengan Rizqin
 
 Paksu Rizqin
 
 Dengar ceramah Ustaz Don Danial.... Best....
 
 Order bulan Oktober...
Alhamdulillah...
 
1st time lukis sendiri.... Kurang kemas...
Nanti buat lagi... InsyaALLAH
 
 
Ok tu je la ye... InsyaALLAH akan update lagi...
Selagi komputer lain tidak di BLOCK.... huhuhuhu
 
Wassalam

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih kerana sudi memberikan komen anda diruangan saya