Kelab Blogger Ben Ashaari

My Lovely Friends

09 December 2013

Yeay.....

Assalamualaikum....

Dah lama tak berkarangan.... Sampai dah lupa password gmail, punya la lama tak syok sendiri mengarang dan berkarya walaupun sebenarnya hasilnya tidak seberapa....

Alhamdulillah..... Dapat dah update blog tapi untuk permulaan saya akan buat slow-slow dulu... Segala holiday saya pun macam tu gak... In sya ALLAH akan masuk juga dalam ni... Doakan ye...

Di sebabkan takut kena blocked lagi sekali PLUS sibuk menanggung kerja Eksekutif sekarang ni untuk 2bulan so memang kena buat secara berperingkat dan slow motion... In sya ALLAH dengan adanya kehadiran laptop akan merancakkan lagi dunia blog saya ni.... Doakan ye.... Semoga semakin dimurahkan rezeki semakin berjalan lancar la blog saya ini....

Apa-apa pun doakan yang terbaik untuk saya dan family....

Saya harap para pembaca juga dalam keadaan baik dan semakin baik...amen....

Wassalam....

1 comment:

  1. Macam mana boleh kena blocked? Lupa password ke or ada orang hack? Ape pun syukur la semua dah ok.

    Nak exchange link boleh sebab dulu URL saya bnsyg-stories.blogspot.com
    New URL would be ayuni-stories.blogspot.com
    Let me know ye? Thank you

    ReplyDelete

Terima Kasih kerana sudi memberikan komen anda diruangan saya