Kelab Blogger Ben Ashaari

My Lovely Friends

20 February 2014

Hai....

Assalamualaikum.....

Lama tak berblogging..... Lama sangat-sangat hampir sebulan... Nak update banyak menda tapi tak menyempat.... Dengan tak sihatnya lagi kan... Hari tu dapat MC 3hari berturut.... Batuk dan selsema non-stop, sama juga dengan semput... Kalau dulu pagi dengan malam, sekarang tak tentu ikut je bila dia nak datang and almost everyday kena... Mungkin sebab musim sekarang, dengan jerebu lagi kan....

In sya ALLAH doakan yang terbaik ye.... Hari-hari buka blog kecuali sabtu ahad sebab internet dekat kawasan rumah susah sikit nak dapat line yang elok... Walaupun hari-hari buka tapi dok tenung komputer, BW blog orang lain, baca berita semasa....

Tu je takat ni ye...

In sya ALLAH akan upload gambar berniaga juga.... Saya buat blog lain juga...

Take care ye semua

Wassalam




-Nadiah-

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih kerana sudi memberikan komen anda diruangan saya