Kelab Blogger Ben Ashaari

My Lovely Friends

06 March 2014

Ujian Otak????

Assalamualaikum.....

Tetiba kan tajuk ujian otak... Tadi BW Nadia.... Pagi-pagi sambil makan sarapan depan komputer baca online newspaper, BW sempat la kan..... Tengok blog Nadia ada entry ni jadi terasa nak try la kan.. nak tahu saya banyak guna otak mana.....

Nak try juga boleh klik link ini ---> UJIAN OTAK

Saya punya result

Penggunaan otak saya adalah sama rata....
Semua ada... Nak berkhayal pun boleh... Berangan lebih pon ok...

Anda yang teringin nak cuba silakan la..... Hasilnya just nak tahu penggunaan otak kita sahaja...

Tu je...

Wassalam....

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih kerana sudi memberikan komen anda diruangan saya