Kelab Blogger Ben Ashaari

My Lovely Friends

28 April 2014

CPUV 3 - Libresse Long Term Phase.....

Assalamualaikum...

Hari ini adalah hari yang sangat meletihkan sebab semalam baru balik dari Kelantan.... Bestnya dapat balik kampung... Makan makanan kampung... Walaupun sekejap je tapi rasa bermakna sangat-sangat....

Balik ke sana nak menengok rumah Umi dan Abah tengah buat... Dah start naik tiang dah... Dan Alhamdulillah kawasan tu tak payah redah banjir kalau ada musim "bah".... Seronok pula rasanya bila lepas ni dah ada rumah kampung sendiri... Rumah Umi & Abah.... Tempat yang paling selesa sekali untuk melepak....hahahaha.... Balik kesana juga beli cincin tunang untuk bakal tunang adik lelaki bongsu.... Cincin merisik untuk bakal tunang adik lelaki no 2 belum beli lagi... Adik lelaki tengah saya ni tak nak tunang-tunang dah so kita pergi merisik je.... InsyaALLAH weekend ni pula mencari cincin risik... Tahun ni agak sibuk nak uruskan 2adik lelaki....huhuhu... InsyaALLAH nanti saya akan update segala majlis diaorang tu.....

Ok memandangkan sudah melalut mari la kita ke tajuk asalnya....

Alhamdulillah Nuffnang bagi CPUV yang ke 3 untuk bulan April ni.... Terima Kasih Nuffnang bagi peluang dekat blog saya yang tak seberapa ni....hikhikhik.....


http://livelibresse.com.my/shineon/confidence.php?utm_source=nom_nom&utm_medium=banner_728x90&utm_content=post_contest&utm_campaign=hello_confidence


http://livelibresse.com.my/shineon/confidence.php?utm_source=nom_nom&utm_medium=banner_728x90&utm_content=post_contest&utm_campaign=hello_confidence

http://livelibresse.com.my/shineon/confidence.php?utm_source=nom_nom&utm_medium=banner_728x90&utm_content=post_contest&utm_campaign=hello_confidence


Happy..... Tq Nuffnang Tq Libresse Tq YES Tq Colgate....

Wassalam

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih kerana sudi memberikan komen anda diruangan saya