Kelab Blogger Ben Ashaari

My Lovely Friends

08 April 2014

CPUV 1 - OHM Colgate 2014

Assalamualaikum...

Hari tu buat entry kata tak dapat CPUV lagi tahun ni kan... Alhamdulillah bulan 4 baru dapat... Takpe la, tak kisah janji dapat CPUV... Nanti bagi lagi banyak ye Nuffnang... Orang lain dah banyak dah keluar kita baru dapat satu... Sape suruh tak aktif menulis.... Saya ni sebenarnya tak pandai nak menulis sangat.... Saya merepek je lebih.... hahahahaha....

So 4 April hari tu saya dapat CPUV.... thanks Nuffnang..... Hari ni baru gatal tengok dekat nuffnang.... Tetiba ada dan tengah on going.... Thank you sooooo mucch.... Happy gile ni.... Hopefully Nuffnang baca la post saya yang happy ni... hahahaha

TQ Pak Nang... I love you very strong!!! TQ Colgate juga... Yeppi... Lompat...Lompat....
Amboi kemain ko bahagiakan nanad....

Nak update cerita pasal labuan tapi asyik tertinggal kabel je... Tunggu ye kawan-kawan...

TQ Nuffnang

Babai

Wassalam

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih kerana sudi memberikan komen anda diruangan saya