Kelab Blogger Ben Ashaari

My Lovely Friends

09 May 2014

Lama tak menulis....

Assalamualaikum...

Sihat? Lama tak menulis kat sini... Nak cerita pasal KLIA 2 tapi tadi pergi pun tak pusing sangat pun sebab tunggu order makanan pun sikit punya lama... Sampai ada customer lain blah macam tu saja....

Nanti kita review makanan yang lambat sampai tu nanti ye... Harga lebih murah dari downtown... Caya tak? Ada ambil list harga makanan, nanti saya upload kemudian.... Airasia masuk mulai hari ni jadi memang ramai sangat orang sebab tu saya rasa makanan dapat lambat... Group makan saya ada yang terpaksa tapau makan kat office sebab lambat sangat sampai makanan....

Minggu depan In sya ALLAH akan ber 'family day' dengan group kerja husband.... 24 May pula ada hari sukan sekolah Taski Rizqin..... Nanti saya update ye...

Itu je la ye hari ni... Rindu nak menaip...

Wassalam...

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih kerana sudi memberikan komen anda diruangan saya