Kelab Blogger Ben Ashaari

My Lovely Friends

16 June 2014

Kembali Bekerjaya....

Assalamualaikum....

Kembali bertugas setelah 9hari bercuti..... Wow lama bebenor ye ambe cuti.... Badan masih letih... Biasa la bila dah letih mood dia swing sikit... Nak marah, bengang dan segala mood tak baik datang.... hahahaha

Rizqin masih lagi demam on off... Walaupun dia tak ke sekolah tapi saya pergi juga sekolah dia untuk bayar yuran... Takut kena denda nanti.... Doakan Rizqin cepat sihat ye....

Saya alhamdulillah sihat tapi masih letih dengan berjalan jauh..... Pagi ni ada meeting... Dah tak lama dah Ramadhan kan..... Hopefully dapat berpuasa penuh dengan jayanya.... Sila bagi kerjasama ye baby... hehehehehe

Ada cerita sebenarnya sepanjang bercuti... Tapi tak nak cerita lagi... Tapi saya bagi gambar pendahuluan dulu ye....

In sya Allah my new family members...

In sya Allah esok buat buku pink.... 

Tu aje la ye... Malas nak menaip... Nak BW orang lain pula ni....

Wassalam

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih kerana sudi memberikan komen anda diruangan saya