Kelab Blogger Ben Ashaari

My Lovely Friends

18 July 2014

CPUV 9,10,11 & 12

Assalamualaikum... Selamat Pagi....

Sekali lagi Malaysia digemparkan dengan berita sedih.... MH17 telah terhempas di Ukraine... Ya ALLAH mula-mula tu macam tak percaya bila saya terjaga pukul 12.45am tadi sebab bertalu-talu whatsapp masuk... Saya baca, tapi saya tak percaya... Dalam keadaan antara sedar dan tidak saya kejutkan husband bagitahu hal ni... Dia suruh sambung tido.... Dalam hati dah sebut YA ALLAH... Harap benda ni tak betul.... Sampai tertidur balik... Sedar 4.15am terus buka TV terus ke Astro Awani... Ya ALLAH rupanya semua benda ni betul.... Terus kejutkan husband kata benda ni betul dah keluar berita.... Tak dapat nak diungkapkan apa perasaan time tu cuma berharap keluarga mangsa tabah dan kuat menghadapi ujian ini..... Pergi kerja tadi pun tengok kawasan Sama-sama Hotel penuh dengan kereta, stesen TV sama macam kejadian MH370 yang masih belum tahu apa nasib penumpang-penumpang..... Al-fatihah buat penumpang dan crew beragama Islam... Semoga Roh mereka dicucuri rahmat dan ditempatkan bersama orang-orang yang beriman.....

----------------------------------------------

Alhamdulillah....

CPUV daripada Nuffnang.... Dapat 4 CPUV... Alhamdulillah rezeki bulan July....


Terima Kasih TESCO, JULIE'S, KASTAM dan FASHION PITCH....
Terima Kasih juga NUFFNANG....



Wassalam.....

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih kerana sudi memberikan komen anda diruangan saya