Kelab Blogger Ben Ashaari

My Lovely Friends

25 September 2014

Yeay!!! Dapat Bag Dari Drypers

Assalamualaikum.... Selamat Pagi....

Isnin lepas ada dapat parcel... P.A Boss bagi dia tanya "Ko beli apa lagi Nad?" rasanya takde pula beli online semenjak dua menjak ni..... Dah kena fikir nak kumpul duit untuk beli barang baby... Just topup je la apa yang takde termasuklah barang untuk berpantang.....

So bila Cik Nah (P.A Boss) bagi barang saya tengok la sampul daripada Drypers... Teruja la sebab dapat agak apa dalam tu.... Dan tak sangka dapat sebab saya rasa saya tak dapat Hadiah ni.... Ada terma dan syarat-syaratnya....

Alhamdulillah Rezeki...

Thank You Drypers....

 Parcel Dari Drypers...

Begnya... Shomel....

Klik gambar untuk register bersama Drypers

Boleh lah register mana tau masih ada peluang untuk anda...
Boleh buat Diary Hamil dan perkembangan anak-anak dalam ni.....
Macam-macam ada... Register lah....
Tuah ayam nampak dikaki, Tuah manusia tiada siapa yang tahu...
=)


p/s: dah tahu jantina baby... Insya ALLAH update pasal shopping barang baby pula....

Wassalam...

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih kerana sudi memberikan komen anda diruangan saya