Kelab Blogger Ben Ashaari

My Lovely Friends

09 October 2014

CPUV 2014 yang ke 13 hingga 19

Assalamualaikum.... Selamat Pagi...

Tak tak menaip lama juga tak jengah Nuffnang.... Rupanya ada 7 CPUV baru tapi yang on going tinggal bulan October je... Al-maklum le pamalas nak mampus ni kan... ekekekeke....

So meh tengok apa la yang Nuffnang bagi dekat blog yang tak seberapa ni....


Thank you Nuffnang....

Tak ada menda nak di update sangat sebab tengah sibuk wedding preparation adik... Wedding day 24/10/2014 dan 25/10/2014.... Doakan semuanya berjalan lancar...

Wassalam

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih kerana sudi memberikan komen anda diruangan saya